Reklama
Polityka_blog_top_bill_desktop
Polityka_blog_top_bill_mobile_Adslot1
Polityka_blog_top_bill_mobile_Adslot2
Gotuj się! - Polskie pasje kulinarne i kultura stołu Gotuj się! - Polskie pasje kulinarne i kultura stołu Gotuj się! - Polskie pasje kulinarne i kultura stołu

28.02.2013
czwartek

Żabnica pieczona z pomidorkami i rozmarynem

28 lutego 2013, czwartek,

Żabnica, pomidorki koktajlowe, rozmaryn, oliwa, pieprz, sól

1. Umytą i osączona tuszkę żabnicy ułożyć w brytfannie na cienkiej warstewce oliwy. Delikatnie posolić, posypać świeżo zmielonym pieprzem, igiełkami rozmarynu i skropić oliwą.
2. Obłożyć wokół umytymi i osączonymi z wody pomidorkami koktajlowymi.
3. Piec w piekarniku w temperaturze 180 st. C przez 20 ? 30 minut, sprawdzając pod koniec, czy jest gotowa.

Reklama
Polityka_blog_bottom_rec_mobile
Reklama
Polityka_blog_bottom_rec_desktop