?Dorsz z rękawa? z warzywami

8 kostek filetów z dorsza, 2 marchwie, pietruszka, nieduży seler, 2 cebule, 30 dag pieczarek, sól, pieprz, łyżeczka schłodzonego masła. 

1. Obrać marchew, pietruszki, seler, zetrzeć na jarzynowej tarce.
2. Cebulę posiekać, pieczarki pokroić w kostkę. Wymieszać warzywa z pieczarkami i cebulą.
3. W rękawie foliowym ułożyć połowę kostek filetowych, na nich połowę mieszanki grzybowo-warzywnej, posypać solą i pieprzem, znów kostki filetowe i znów posypane pieprzem i solą warzywa, na wierzchu ułożyć posiekane na drobne wiórki masło. Podlać 2 łyżkami wody.
4. Zamknąć rękaw foliowy. Piec w nagrzanym do 200 st C piekarniku około pół godziny.

Filety z warzywami podawać z ziemniakami z wody lub puree.