Naleśniki ?na bogato?

Półtorej szklanki mąki,2 szklanki mleka,2 jaja, szczypta soli
Na farsz: 50 dag mielonego mięsa z indyka lub wieprzowego,50 dag pieczarek,2 szklanki startego na jarzynowej tarce żółtego sera,2 cebule, sól, pieprz, ew. przyprawa do mielonego mięsa, łyżeczka Vegety, 3 łyżki posiekanej zielonej pietruszki, pół szklanki oleju

1.Z podanych składników przygotować ciasto naleśnikowe i na teflonowej patelni usmażyć cienkie naleśniki.
2. Podsmażyć na 2-3 łyżkach oleju posiekaną drobno cebulę, dodać mięso i doprawiając przyprawą do mielonego podsmażać jeszcze chwilę.
3.Pieczarki posiekać i podsmażyć na 2 łyżkach oleju, dodać Vegetę.
4.Na naleśnikach układać po trochu usmażonego mięsa i pieczarek oraz startego sera, zwijać w dowolny sposób: w rulon, na pół lub w chusteczkę.
5.Ułozone na żaroodpornym półmisku naleśniki posypać pozostałymi pieczarkami i startym serem. Zapiec w piekarniku do momentu, kiedy ser się rozpuści. Posypać siekaną zieloną pietruszką.