Babeczki z kremem i mandarynkami

Na ciasto: szklanka mąki, 2 łyżki cukru pudru, szczypta soli, 2 żółtka, 4 łyżki masła, 3 łyżki zimnej wody.
Na krem: szklanka mleka, skórka starta z pomarańczy, pół laski wanilii, 2 żółtka, ćwierć szklanki cukru, 3 łyżki mąki.
Do wysmarowania 10 małych blaszanych babeczek: łyżka mąki
Do przybrania: 3 mandarynki. 

1. Wysypać na stolnice połowę mąki, dodać posiekane masło, sól i żółtka oraz cukier, podsypując pozostałą mąkę zagnieść elastyczne, lśniące ciasto.
2. Babeczki wysmarować dokładnie masłem. Rozwałkować ciasto, wyłożyć nim foremki.
3. Upiec babeczki na złocisto w temperaturze 180 st C.
4. Utrzeć żółtka z cukrem, wymieszać z mąką na gładką masę.
5. Zagotować mleko ze skórką pomarańczową i wanilią, po czym usunąć je.
6. Wrzące mleko wymieszać z utartymi żółtkami z mąką, następnie zagotować aż zgęstnieje.
7. Gęstym kremem napełniać babeczki, układać na wierzchu podzielone na cząstki mandarynki.